Vragen? Bel ons gerust: +31 (0) 85 006 2044
Logo AsiaDirect
Bestemmingen
Hoe werkt het ?
Over AsiaDirect
Start reisvoorstel
Bestemmingen
Reistypes
Rondreizen Top 10
Hoe werkt het?
Over AsiaDirect
+31 (0) 85 006 2044
Bel ons iedere dag tussen 9:00 en 18:00
Familiereizen
Strandvakanties
Hot deals
Budget
Honeymoon
Cultuur
Natuur
Thailand Phuket Vader en zoon op reis

Familie

Een onvergetelijke ervaring met het hele gezin

Toon filter opties

0 Tours in het thema Familie

Er zijn geen tours gevonden..
Pas de filters aan om resultaten te zien.

Familie

Samen met het hele gezin op reis gaan is misschien wel een van de mooiste dingen die er is. Bijzondere ervaringen die je in het begin van je leven maakt neem je namelijk de rest van je leven mee.

Vaak zijn aan excursies of complete individuele rondreizen wel andere wensen verbonden dan wanneer je bijvoorbeeld als stel op reis gaat. Ons familieaanbod houdt hier rekening mee. Of het nou gaat om een dagexcursie of een rondreis van 20 dagen, een vakantie met tieners of een reis met baby's, AsiaDirect doet er alles aan om jullie een onvergetelijke ervaring te bezorgen.
Bekijk de ervaringen van Cindy en Frank, winnaars van de door Singha Beer georganiseerde 'Best Thai Award'. Zij maakten in september en oktober een rondreis door Thailand, geheel verzorgd door AsiaDirect.

Waarom een familiereis met AsiaDirect?

  • Met het hele gezin op reis
  • Activiteiten die ook met kinderen geschikt zijn
  • Een onvergetelijke ervaring die je met de hele familie kan delen
  • Laat kinderen kennis maken met nieuwe culturen, onbekende diersoorten en lekker eten
  • Altijd op maat aanpasbaar
Thailand Chiang Mai Olifanten trainer voor 1 dag 01 768x512 1

Wat onze reizigers zeggen

We wilden eerst alles zelf doen, maar hoe dichter we bij de reis datum kwamen, des te meer vragen we eigenlijk hadden. Door wat rond te struinen op het internet kwamen we uit bij AsiaDirect. Had hen een mailtje gestuurd met de vraag of ze konden helpen en de volgende dag werden we al gebeld. Ze gaven ons hele leuke en buikbare adviezen en hebben toen besloten ook het een en ander bij hen te boeken. Hier hebben we absoluut geen spijt van. Top service met zeer kundige gidsen, maar dat kan ook bijna niet anders in dit prachtige land. Zeer indrukweekend maar ondanks dat we veel gereisd hebben voelde alles heel ontspannen en relaxed. Volgend jaar weer met AsiaDirect . . . . Sri Lanka, here we come!

Dit kun je verwachten...

Klik op een foto om deze te vergroten en meer foto's te bekijken
Thailand Phuket Vader en zoon op reis
Thailand Pai rijstvelden kleine jongen inwoner
Thailand Bangkok Vrouw en dochter voor trein
Maleisie Borneo Kinabalu familie op reis
Vliegveld Gezin op vakantie
Thailand familie in tuktuk
Thailand Phuket familie voor tempel
Noord Vietnam Mu Cang Chai District Hmong kinderen rijstvelden
Foto van Familie Nijman @

""

Familie rondreis (kinderen 18 en 21) door Thailand op maat ingevuld tijdens de vakantiebeurs te Utrecht. We hadden gekozen voor een drukker eerste deel van de vakantie om vervolgens met een relaxt tweede deel van de reis af te sluiten. Opgebouwd uit meerdere bouwstenen (minireisjes van twee-vier dagen) tot een mooie aaneengesloten vakantie. Bangkok en jungle rafts (6 overnachtingen), allerlei bezienswaardigheden bezocht, vervolgens nachttrein naar Surat Thani om aan het tweede deel van de reis te beginnen. Koh Samui (5 overnachtingen) en van daaruit naar Koh Tao (4 overnachtingen), binnenlandse vlucht Bangkok (1 overnachting), en volgende dag aan het einde van de avond naar huis. Wij hebben louter positieve ervaringen met AsiaDirect, contacten verlopen heel soepel en alles is tot in de puntjes geregeld qua vlieg en treintickets, hulp van de medewerkers, vervoer van en naar de hotels, excursies alsook de stoelreserveringen voor heenreis en terugreis naar huis. Dat er Nederlandstalige mensen ter plaatse zijn waardoor je niet met het tijdsverschil rekening hoeft te houden als je informatie nodig hebt is zeker een pluspunt. Daarbij komt dat we ook op de niet gebruikelijke tijdstippen moeiteloos contact kregen. Dit heeft zeker bijgedragen aan een toch wel heel mooie vakantie!
Familie Nijman uit Aalden
Thailand, Augustus 2018