Vragen? Bel ons gerust: +31 (0) 85 006 2044
Logo AsiaDirect
Bestemmingen
Hoe werkt het ?
Over AsiaDirect
Start reisvoorstel
Bestemmingen
Reistypes
Rondreizen Top 10
Hoe werkt het?
Over AsiaDirect
+31 (0) 85 006 2044
Bel ons iedere dag tussen 9:00 en 18:00
Familiereizen
Strandvakanties
Hot deals
Budget
Honeymoon
Cultuur
Natuur
Thailand papa en zoon kanoen

Familiereizen

Reizen speciaal afgestemd op families met kinderen, waaronder hotels, reisafstanden en maaltijden

Toon filter opties

Familiereizen

Wij snappen als geen ander dat reizen met een gezin om een andere manier van reizen en andere gemakken vraagt. Onze familietours houden hier rekening mee. Uiteraard kunnen alle tours op maat worden aangepast, zo kunnen jullie volop genieten op jullie eigen manier, of dit nu met een baby van 6 maanden is of een stel tieners.

Genieten van een comfortabele en avontuurlijke vakantie voor het hele gezin, zonder zorgen.

Bij de tours ligt de nadruk op spannende activiteiten, zoals varen in een longtailboat, leuke wandelingen en misschien zelfs een ontmoeting met een enorme olifant. Een geweldige ervaring voor het hele gezin!
Bekijk de ervaringen van Cindy en Frank, winnaars van de door Singha Beer georganiseerde 'Best Thai Award'. Zij maakten in september en oktober een rondreis door Thailand, geheel verzorgd door AsiaDirect.

Waarom een familiereis met AsiaDirect?

  • Altijd op maat aanpasbaar
  • Met de juiste ingrediënten is een rondreis in Zuidoost-Azie geweldig voor het hele gezin
  • Prachtige natuur, leuke activiteiten en lekker eten
  • Bewonder tempels en pagodes vanuit de lucht óf ga op een avontuurlijke safari
Thailand Chiang Mai Olifanten trainer voor 1 dag 01 768x512 1

Wat onze reizigers zeggen

We wilden eerst alles zelf doen, maar hoe dichter we bij de reis datum kwamen, des te meer vragen we eigenlijk hadden. Door wat rond te struinen op het internet kwamen we uit bij AsiaDirect. Had hen een mailtje gestuurd met de vraag of ze konden helpen en de volgende dag werden we al gebeld. Ze gaven ons hele leuke en buikbare adviezen en hebben toen besloten ook het een en ander bij hen te boeken. Hier hebben we absoluut geen spijt van.

Top service met zeer kundige gidsen, maar dat kan ook bijna niet anders in dit prachtige land. Zeer indrukweekend maar ondanks dat we veel gereisd hebben voelde alles heel ontspannen en relaxed. Volgend jaar weer met AsiaDirect . . . . Sri Lanka, here we come!

Dit kun je verwachten...

Klik op een foto om deze te vergroten en meer foto's te bekijken
Myanmar Mt Popa vulkaan
Myanmar Ballonvlucht
Vietnam Sapa 2 jongetjes rijstvelden
Vietnam Hoi An bovenaanzicht straat
Vietnam Halong Bay Kano varen
Sri Lanka Polonnaruwa
Thailand familie in tuktuk
Thailand Kanchanaburi Erawan waterval
Foto van Familie Nijman @

"We hebben zelf een aaneengesloten vakantie opgebouwd uit meerdere bouwstenen (minireisjes van 2-4 dagen). Louter positieve ervaringen!"

Familie rondreis (kinderen 18 en 21) door Thailand op maat ingevuld tijdens de vakantiebeurs te Utrecht. We hadden gekozen voor een drukker eerste deel van de vakantie om vervolgens met een relaxt tweede deel van de reis af te sluiten. Opgebouwd uit meerdere bouwstenen (minireisjes van twee-vier dagen) tot een mooie aaneengesloten vakantie. Bangkok en jungle rafts (6 overnachtingen), allerlei bezienswaardigheden bezocht, vervolgens nachttrein naar Surat Thani om aan het tweede deel van de reis te beginnen. Koh Samui (5 overnachtingen) en van daaruit naar Koh Tao (4 overnachtingen), binnenlandse vlucht Bangkok (1 overnachting), en volgende dag aan het einde van de avond naar huis. Wij hebben louter positieve ervaringen met AsiaDirect, contacten verlopen heel soepel en alles is tot in de puntjes geregeld qua vlieg en treintickets, hulp van de medewerkers, vervoer van en naar de hotels, excursies alsook de stoelreserveringen voor heenreis en terugreis naar huis. Dat er Nederlandstalige mensen ter plaatse zijn waardoor je niet met het tijdsverschil rekening hoeft te houden als je informatie nodig hebt is zeker een pluspunt. Daarbij komt dat we ook op de niet gebruikelijke tijdstippen moeiteloos contact kregen. Dit heeft zeker bijgedragen aan een toch wel heel mooie vakantie!

Familie Nijman uit Aalden
Thailand, Augustus 2018